Logo-Meetings-awards 800

besteecongreslocatievanhetjaar

Welkom op de stemsite van de Beste Congreslocatie van het Jaar 2018

Van 1 september tot en met 31 december 2018 kunt u weer stemmen voor de MEETINGS Awards 2018, waarvan de awards voor Beste Congreslocatie van het Jaar een van de categorieën is. Deze awards worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS. De genomineerden vindt u in het vakblad MEETINGS en vanaf 1 september op deze website.

Alle stemmen die uitgebracht worden vanaf 1 september tot en met 31 oktober tellen voor de regionale awards. De stemmen die in september tot en met december worden uitgebracht tellen voor de nationale ranking.

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Meetings Business Event 2019, wat gehouden wordt op maandagmiddag 21 januari 2019 op Landgoed ISVW (te Leusden). De zaal is open vanaf 12.00 uur, het programma begint om 13.00 uur. U kunt uzelf hier (externe website) kosteloos aanmelden voor het Meetings Business Event.


Uitslag Meetings Awards 2017

Van 1 september tot en met 31 december kon men stemmen voor de Meetings Awards 2017. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens het Meetings Business Event, dat op 22 januari 2018 gehouden werd op de Heerlijkheid Mariënwaerdt. Meer informatie over de uitreiking vindt u op www.meetingsbusinessevent.nl  


Uitslagen in de categorie Beste Congreslocatie van het Jaar 2017:

Nationale winnaars:

GOUD / 1e prijs: ReeHorst

ZILVER / 2e prijs: Grand Hotel ter Duin

BRONS / 3e prijs: New Babylon Meeting Center

Regionale winnaars:

Regio Oost: ReeHorst

Regio Midden: Landgoed Zonheuvel

Regio West: Meeting Center New Babylon

Regio Zuid: Auberge de Smockelaer


De MEETINGS® Awards worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS, een uitgave van BMG Business B.V. Meer informatie vindt u ook op www.meetingsawards.nl

Congreslocatie van het jaar AWARD

MeetingsGuide.nl